Hem Kontakt
 
 

Tätslutande lösningar för kammare och kulvert.

Plastfabriken tillverkar och levererar tätslutande lösningar för kammare och kulvert. Produkterna består av expanderande innerlock, nedstigningsrör och sektionerade kammartak. Produktinformation kan laddas ner från menyn till höger.

Locken finns i alla förekommande dimmensioner och tillverkas med material för att nå en lång livslängd. Locken används till nedstigningsbrunnar och inspektions- brunnar för ventiler mm. Plastfabrikens nedstigningsrör glasfiberarmerad plast levereras enligt önskemål om utförande vad gäller teleskopfunktion eller dränering.

Gemensamt för alla fjärrvärmeditributörer i Sverige är att alla har olika standarder. Plastfabriken erbjuder därför möjligheten att anpassa befintliga installationer till våra mer standardiserade mått. För att underlätta för våra kunder utför vi bytet av gamla till nya innerlock.

 

 
 

Plastfabriken effektiviserar vattenkraften

Plastfabriken hjälper till att effektivisera flödet fram till turbinerna genom att koncentrera vattenströmmarna vid inloppet. Trattformar tillverkas och monteras på plats i vattenkanalerna.

 

Nyhet!

Nu finns utbyteslock till de tunga Ulefos Densus!

Läs mer under
produktinformationen.

Hinner ni inte med? Vi byter locken åt er!

 
 
 

 

 
Postadress Webb Telefon / fax Kontaktpersoner Mobil Mail
Plastfabriken
Orrtorp
731 98 Köping
www.plastfabriken.se 0221-152 90
0221-162 90
Peter Engberg
Sören Eriksson
Stefan Bjurhammar
0703 438 602
0703 043 936
0736 870 698
peter(at)plastfabriken.se
soren(at)plastfabriken.se
stefan.bjurhamar(at)plastfabriken.se